Buscar paraula clau

post

Acadèmia Selectivitat | Cursos Selectivitat

Acadèmia Selectivitat | Cursos Selectivitat

Des de Caper, acadèmia Selectivitat, preparem les PAU (prova d’accés a la universitat) mitjançant cursos PAU personalitzats.

Com que no hi ha dos alumnes iguals, és a dir, ni amb el mateix nivell inicial, ni amb el mateix ritme d’aprenentatge, ni amb els mateixos hàbits de treball a casa, apostem per cursos personalitzats de 2 a 5 alumnes, on cada alumne segueix el seu ritme d’aprenentatge, té els seus propis materials de treball seleccionats pel professor, i té el seu propi pla d’estudi per casa segons la seva capacitat de treball i temps disponible. Les explicacions que rep cada alumne són individualitzades, i procurem que durant part de la classe l’alumne s’hagi d’esforçar per ell mateix a realitzar les activitats proposades pel professor per potenciar l’autonomia de treball.

A més a més, els cursos de preparació PAU de CAPER es caracteritzen per ser de màxima flexibilitat en quant a dates i horaris. Tant és així, que cada alumne inicia els cursos quan vol, i en funció dels mesos que restin fins la prova, caldrà agafar més o menys classes per setmana de cada assignatura. En qualsevol cas, a CAPER fem revisions trimestrals del programa de treball cada alumne, així que durant el curs anirem adaptant el número de classes al ritme de progrés de cada alumne. Per últim tenim horaris disponibles tant de matí com de tarda, i obrim els dissabtes pel matí.

La preparació PAU no és tasca homogènia en quant a assignatures a treballar, ja que cada alumne té les seves pròpies necessitats: hi ha alumnes que només han de preparar la fase general de les PAU, d’altres que només han de preparar la fase específica de la Selectivitat, i finalment hi ha alumnes que han de fer prepar-se tant la fase general com la fase específica. La fase general consta de 5 assignatures: català, castellà, anglès, història d’Espanya o Filosofia, i una cinquena assignatura que haurà de ser les matemàtiques del social, les matemàtiques del tecnològic, el llatí o la història de l’art. A la fase específica es pot optar per preparar-se d’ 1 a 3 assignatures, segons sigui la nota accés objectiu a obtenir. A CAPER fem una entrevista inicial gratuïta amb l’alumne i/o pares per assessorar-los sobre la millor estratègia a seguir per a la preparació de les PAU. Enllaç oficial a informació sobre la Selectivitat / PAU

Com a acadèmia Selectivitat referent a Terrassa, hem de donar garanties a l’alumne que els professors que tindrà seran altament especialitzats  per assignatura, i amb àmplia experiència preparant a alumnes per les PAU. A més a més, disposem d’una acurada sel·lecció de recursos educatius que anem posant a disposició de l’alumne.

Per més informació sobre la preparació PAU Terrassa amb CAPER, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i us informarem sense cost ni compromís.

No hi ha comentaris

Afagir un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.